Käytin sitten ne koirat rokotuksilla tänään... Tosin vaan nuorempi sai rokotteet, unohdin, että nehän on kaks vuotta voimassa paitsi tolla junnulla, kun se sai 1 v. tehosteen. Hienosti meni reissu, hiki valui suoranaan, seehveri volisi, kun ei tiennyt miksi me ollaan siellä suljetussa pienessä huoneessa eikä mitään tapahdu. Ja eläinlääkärin se meinasi iskeä tajuttomaksi, kun hyppäs pusutteleen sitä. *nolo*  Rokotukset itsessään meni hienosti, Piko söi kissan kuivamuonaa samalla kun sai rokotukset. Ja toisaalta mieluummin noin päin, että koirat on innokkaita eläinlääkäriinkin menijöitä, muustakin kun on kokemusta. Siskon edellinen koira piti jokaista eläinlääkärikäyntiä varten nukuttaa jo ulkona. Noi taas meni sinne neliveto päällä, kun haistoi muiden koirien hajua.
Viikonlopun risteily on sitten varma, passi löytyi ja koirillekin sain hoitopaikan, ne menee viikonlopuksi viettämään reipasta ulkoilmaelämää mökille systerin kanssa :)
Takaisin tullessa kastuin litimäräksi. Osui kunnon ukkosmyrsky raekuuroineen ja rankkasateineen kohdalle. Nyt on pieni pelko, että näinköhän sitä joutuu vielä tänä kesänä nurmikkoakin leikkaamaan. Alkaa uhkaavasti toi etupiha vihertämään.