Oon tänään teeskennellyt siivoamista. Eli, pessyt pyykkiä kolme koneellista ja yhden koneellisen astioita. Tuntuu että on saanut paljonkin aikaan, vaikka oikeasti oonkin istunut ktietokoneella Traviania klikkailemassa. Travianista en oo tainnut kirjotellakaan tänne... Kyseessä siis selainpeli www.travian.fi. Kesäkuun alussa huomasin Voimiksella juttua Travianista ja olin koukussa heti. Tälläkin hetkellä tilit suomen 2 ja 4 servereillä ja ruotsin ja suomen speedservereillä. Aikaa menee mahottomasti, mutta on se vaan niin hauskaa :D Niille, joita asia kiinnostaa, lisää wikissä.
Lisäksi oon ehtinyt koukkuuntumaan Facebookiin. Pari vanhaa kaveriakin oon sitä kautta löytänyt. Ja tietysti kaikki mahdolliset lisähärpäkkeet ihmissusista fluff friendseihin on pitänyt ladata omaan profiiliin. Ihan kun en muutenkin viettäis liikaa aikaa koneella.
Ja työasioista sen verran, kun en oo näköjään vielä asiasta maininnut. Vuoden vaihteessa sain nykyiseen työpaikkaan toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, eli määräaikaisissa sopimuksissa roikkuminen loppui. Uutta työpaikkaa vaan pitäisi katsella, kun kesällä varmaan tulossa taas 12 tuntisia työvuoroja, ja ne ei oikein koiralliselle ihmiselle sovi.